- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Bura u Americi – borac pucao na pedofila: „Veliki čovek i najbolji otac!“

© Foto : Aric Crabb/Bay Area News Group via AP, PoolAmerički MMA borac Kejn Velaskez (drugi sleva) u lisicama nakon što je pucao na navodnog pedofila
Američki MMA borac Kejn Velaskez (drugi sleva) u lisicama nakon što je pucao na navodnog pedofila - Sputnik Srbija, 1920, 07.03.2022
Pratite nas
Kejn Velaskez, američka MMA zvezda, optužen je da je pucao na osobu koja je, navodno, napastvovala jednog maloletnog člana njegove porodice. Velaskez je od kolega i koleginica dobio srčanu podršku na društvenim mrežama.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Američki mediji su preneli da je Velaskez pucao iz vatrenog oružja na automobil u kojem se navodni pedofil nalazio sa još dve osobe.
Navodi se da je dvostruki UFC šampion napad izvršio zato što je izvesni 43-godišnji Heri Judžin Gularte pušten iz pritvora nakon što je optužen da je seksualno zlostavlja dete mlađe od 14 godina „čak i do 100 puta“.
Krvavi čin se dogodio u San Hozeu u ponedeljak. Velaskez je ranio Gularteovog očuha, koji se nalazi van životne opasnosti, dok treća, trenutno neimenovana osoba iz automobila nije povređena.
„Tužna je tragedija što je gospodin Velaskez odlučio da zakon uzme u svoje ruke i da ugrozi javnu bezbednost i sve u vozilu. Ovaj čin nasilja je samo izazvao još patnje njegovoj porodici“, izjavio je okružni tužilac Santa Klare Džef Rouzen.
Kako je navedeno, Velaskez je svojim vozilom pratio Gularteov auto pri velikoj brzini, a onda nekoliko puta nasumično pucao.
Pucnjava se dogodila tri dana nakon što je policija oslobodila Gulartea uprkos primedbe koju je uložio Okružni tužilac Santa Klare,
Četrdesettrogodišnji Gularte je optužen po jednoj tački izvršenja „razvratnog i lascivnog čina sa detetom mlađim od 14 godina“, koje je, prema izveštajima američkih medija, bilo u srodstvu sa MMA borcem.
Policija je pokrenula istragu protiv Velaskeza i zbog svega za šta je optužen može da ode u zatvor i na 20 godina.
Bez obzira na to, Velaskez je dobio praktično jednoglasnu podršku od kolega na društvenim mrežama, uz slogan „Oslobodite Kejna Velaskeza“ koja se munjevito raširila svetom, ali i poruku da je on svojim potezom potvrdio da je veliki čovek i najbolji otac.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala