Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Širom Srbije zabeleo se sneg /foto/

© Sputnik / Lola ĐorđevićZima u Beogradu
Zima u Beogradu - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
Pratite nas
Tokom noći i jutra u planinskim krajeva Moravičkog okruga napadalo je i do dvadesetak centimetara novog snega. Putari su na terenu sa mehanizacijom i putevi se čiste po prioritetima. Zabeleli su se i pojedini delovi glavnog grada.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Svi putni pravci prvog i drugog prioriteta su prohodni. Neprohodan je jedino putni pravac trećeg prioriteta Odvraćenica – Preko Brdo u ivanjičkoj opštini, prenosi RTS.
Vozačima se savetuje oprezna vožnja, upotreba zimske opreme i lanaca. Inače na putevima na području Čačka i Ivanjice ima mestimično snega do 5 centimetara u raskvašenom stanju.
Sneg koji od noćas pada u Šapcu ne zadržava se na kolovozima u gradu. Mehanizacija koju je angažovalo JP „Infrastruktura“ dežura na svim putnim pravcima.
Za sada nema većih problema. I pocerskom selu Krivaja, čišćen je put i posuta rizla.

I u pojedinim delovima Beograda od jutros sneg

Prema prognozi u glavnom gradu Srbije je danas najavljeno oblačno i hladno vreme, sa kišom i snegom. U višim delovima grada čak uz formiranje manjeg snežnog pokrivača. Vetar umeren, istočni, posle podne u slabljenju. Temperatura bez većeg kolebanja – od 1 do 3 stepena.
Međutim, dok pojedini građani javljaju da su padavine od malo pahulja, do suznežice, u drugim delovima grada je sasvim suvo uz snažne nalete vetra.
Vremenska prognoza - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
SRBIJA
Vreme danas: Oblačno i hladno, sneg i u nižim predelima
Crkva Svete Petke na Kalemegdanu - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2022
DRUŠTVO
Nepovoljna prognoza za Balkan: Oluje i mraz do maja
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala