Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Predsedništvo SNS odlučilo: Aleksandar Vučić kandidat za predsednika Srbije /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
Pratite nas
Na sednici Predsedništva Srpske napredne stranke (SNS) odlučeno je da kandidat na predsedničkim izborima 3. aprila bude Aleksandar Vučić, predsednik te stranke, saopštila je Ana Brnabić.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Brnabićeva je, nakon sednice Predsedništva SNS, kazala da je Aleksandar Vučić kandidat koalicije „Aleksandar Vučić zajedno možemo sve“.
Zahvalila je partnerima SPS, JS, SVM na tome što su podržali SNS u ovome i što zajedno sa drugim strankama i pokretima izaći u široj koaliciji sa kandidatom Vučićem.
„Kao stranka smo pričali prethodnih nedelja i nismo se dvoumili ko treba da bude naš kandidat. Dela su izabrala kandidata, i ona najbolje govore, govore sve“, istakla je ona.
Brnabić je kazala da SNS ima ne samo odličnog, već ubedljivo najboljeg kandidata.
„Kako god okrenete izbori neće biti laki, nisu nikada igra i oni su ozbiljna stvar posebno u ovako teškim i kompleksnim vremenima. Utoliko nam je draže što je naš kandidat Vučić", poručila je ona ukazujući da je cilj ubedljiva pobeda.
Lideri Socijalističke partije Srbije i Saveza vojvođanskih Mađara, Ivica Dačić i Ištvan Pastor došli su danas u prostorije Srpske napredne stranke, gde su se nakon sednice Predsedništva SNS, sastali sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, preneop je Tanjug.
Potredsednica SNS Ana Brnabić, predsednik SPS Ivica Dačić i predsednik Saveza vojviđanskih Mađara Ištvan Pastor prvi su svojim potpisima podržali kandidaturu predsednika SNS Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima 3. aprila.
Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić, danas je dao potpis podrške kandidaturi Aleksandra Vučića na predsedničkim izborima.
"Predsednik Vučić je, svime što je uradio za Srbiju, bio jedino pravo rešenje za našeg predsedničkog kandidata. Siguran sam da to i većinski naš narod misli i da će to pokazati svojom podrškom na izborima", izjavio je Šapić, nakon što je potpisao listu podrške za kandidaturu Vučića u Zemunu, a saopštio SNS.
Prikupljanje potpisa počelo je u 12 sati.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala