- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Lavrov: Ovo nije holivudski akcioni film /video/

© Foto : Press-služba Gosdumы RF / Uđi u bazu fotografijaMinistar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov - Sputnik Srbija, 1920, 06.03.2022
Pratite nas
Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov, u nedavnom obraćanju javnosti povodom situacije u Ukrajini, otkrio je šta je ključno u pregovorima Moskve i Kijeva, ko vodi razgovore o mogućnosti nuklearnog rata i ko ratuje na strani kijevskog režima.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Lavrov je, između ostalog, rekao da je uveren da će histerija Zapada povodom Ukrajine proći i da je Rusija spremna na dijalog, ali pod jednim uslovom.
„Na svetskoj sceni pravi se slika kao u Holivudu, postoji apsolutno zlo i apsolutno dobro, otelotvoreno u junaku koji je scenarista tog akcionog filma. Tužno. Siguran sam da će ova histerija proći. Naše zapadne partnere će proći ludilo, drugačije ne mogu da se izrazim. Uvek smo spremni na dijalog uz jedan neizostavni uslov - isključivo na temelju ravnopravnosti i međusobnog poštovanja interesa“, kazao je šef ruske diplomatije.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala