- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Amerikanka o dvostrukim standardima: „Išla bih u zatvor da sam to uradila“

© AP Photo / Timothy D. EasleyTeniserka Serena Vilijams
Teniserka Serena Vilijams - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
Pratite nas
Legendarna Američka teniserka Serena Vilijams pričala je o dvostrukim aršinima koji vladaju u belom sportu, a odnose se na kaznu sa kojom se suočio Nemac ruskog porekla Aleksandar Zverev nakon što je udarao reketom o sudijsku stolicu.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Zverev je diskvalifikovan na startu turnira u Akapulku zbog nesportskog i nedopustivog ponašanja. Nemac je kažnjen oduzimanjem novčane nagrade, gubitkom bodova, dok je finansijka kazna iznosila 40.000 dolara.
Sve to očigledno nije dovoljno rigorozna kazna za Zvereva koji se već vratio igranju tenisa, na Dejvis kupu ovog vikenda. Tako bar smatra Serena Vilijams koja ističe da bi u slučaju njenog takvog ponašanja kazna bila rigoroznija.
„Postoje dvostruki standardi. Da sam činila ono što je učinio Zverev, verovatno bih bila u zatvoru. Ne šalim se uopšte“, poručila je čuvena Amerikanka, vlasnica 23 Grend slem trofeja, u razgovoru za Si-En-En.
Serena ne krije da svako na svoj način doživljava određene situacije i bori se da iskontroliše emocije u stresnim situacijama.
„Svako je drugačiji. Kako na terenu, tako i van njega. Strastvena sam izuzetno u onom što radim. Jednostavno sam takva i to volim. Volim kakav sam uticaj imala na ljude, sada i kroz kompanije u koje sam ulagala. Da nema te strasti na terenu, ne bi apsolutno bilo ni ove koju posedujem u poslu", istakla je Vilijamsova koje nema na terenu od Vimbldona prošle godine i još nije poznato da li će se i kada vratiti belom sportu.
Patrik Muratoglu, levo, gleda meč Serene Vilijams - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SPORT
Muratoglu o Đokoviću: Mogao je da vara i da to niko nikada ne sazna
Sleva na desno: Džejmi Delgado, Endi Mari i Ivan Lendl - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
SPORT
Čovek sa kojim je Britanac činio čuda ponovo u njegovom timu
Andrej Rubljov - Sputnik Srbija, 1920, 04.03.2022
SPORT
Ruski tajfun – tri titule za dve nedelje
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala