Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Šapić: Beograd ćemo čuvati kao svoju kuću

Pratite nas
Kandidat Srpske napredne stranke za gradonačelnika Beograda Aleksandar Šapić izjavio je danas da će, ukoliko na predstojećim izborima bude dobio poverenje građana, kao gradonačelnik nastaviti da razvija Beograd kako bi on postao prava svetska metropola.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
„Meni su politički protivnici često zamerali da opštinu Novi Beograd vodim kao da je moja kuća, a ja mislim da je to najveći kompliment koji neko može da vam da, pošto svoju kuću čuvate, vodite računa o njoj. Beograd je kuća svih nas, obećavam da ćemo se prema njemu tako i ponašati“, poručio je Šapić.
Šapić je tokom razgovora sa građanima voždovačkog naselja Banjica istakao da će, ukoliko na izborima bude dobio poverenje građana, nastaviti da pomaže ljudima.
„Bićemo dobri domaćini. Nastavićemo da pomažemo ljudima. Pokušaćemo više da ih slušamo, jer ko ume da sluša ljude, taj može da napreduje i ima šanse da za njih nešto uradi“, naglasio je Šapić, kako je saopšteno iz njegove Info službe, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala