- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Hajde da se ne ponašamo kao razmažena derišta“: Grin kritikovao američke navijače /video/

© AP Photo / Jeff ChiuLamelo Bol (levo) i Drejmond Grin
Lamelo Bol (levo) i Drejmond Grin - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
Pratite nas
Američki košarkaš Drejmond Grin kritikovao je navijače Los Anđeles Lejkersa, koji su besni na svoje igrače zbog loših partija ove sezone.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Grin, jedan od bitnijih igrača Golden Stejt Voriorsa, veruje da navijači preteruju sa reakcijama, posebno ako se uzme u obzir da su Lejkersi – koji se trenutno bore za plej-in NBA lige – uzeli titulu pre manje od dve godine.
„Meni je to bilo izuzetno patetično. Dosta neukusno za navijače organizacije koja ima najviše titula u istoriji NBA. Hajde da se ne ponašamo kao razmažena derišta. Okej je biti razmažen, svi smo nekada razmaženi nekim stvarima u životu, ali hajde da ne budemo derišta“, istakao je Grin u svom podkastu.
Lejkersi ove sezone imaju mnogo muka. Lebron Džejms igra fenomenalno, ali Entoni Dejvis zbog raznih povreda više ne igra nego što igra, a Rasel Vestbruk se pokazao kao potpuni promašaj.
„Ovakve reakcije su baš loše. Taj tim je osvojio titulu pre manje od dve godine. A sada im zviždite? Meni je to bilo suludo“, dodao je Grin.
Grinovi Voriorsi trenutno imaju skor od 43-19 i jedna su od najboljih ekipa Zapada, dok su Lejkersi na neočekivano katastrofalnih 27-35 i učešće u plej-ofu im je dovedeno pod znak pitanja.
Legendarni američki košarkaš Rik Beri - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
SPORT
Legenda u dva minuta objasnila najveći problem NBA lige /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala