- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Američka košarkašica uhapšena na aerodromu u Moskvi

© Sputnik / Pavel Lisicыn / Uđi u bazu fotografijaBritni Grajner
Britni Grajner - Sputnik Srbija, 1920, 05.03.2022
Pratite nas
Britni Grajner, jedna od najboljih košarkašica sveta, uhapšena je na moskovskom aerodromu Šeremetjevo pošto je utvrđeno da u svom prtljagu ima bočicu kanabisovog ulja posle čega je prebačena u pritvor.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odisi“ (odysee.com).
Grajner (31), američka košarkašica, krajem februara je pokušala da uđe u Moskvu kako bi dalje otputovala u Jekaterinburg.
„Dok je američka državljanka prolazila kroz kontrolni punkt, policijski pas je signalizirao moguće prisustvo narkotika u prtljagu. Posle pregleda rendgenom službenici su utvrdili prisustvo bočice sa kanabisovim uljem“, navedeno je u saopštenju.
Grajnerova se suočava sa potencijalnom zatvorskom kaznom od pet do deset godina.
Ona je od 2015. godine članica Jekaterinburga, a nekada je bila prvi pik na draftu i dve godine najbolji strelac ženske NBA lige.
Srpska publika je pamti po duelima Srbije i Amerike u finalu Olimpijskih igara u Riju i polufinalu tog takmičenja u Tokiju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala