Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vulin: Srbija neće postati deo kolektivne antiruske histerije, nećemo zabraniti nijedan ruski medij

© Foto : RTRSAleksandar Vulin
Aleksandar Vulin - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
Pratite nas
Srbija neće postati deo kolektivne antiruske histerije, poručio je ministar unutrašnjih poslova Srbije i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin i dodao da je danas sedmi dan u kojem Srbija pokazuje da je jedina slobodna zemlja u Evropi.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
"Slobodna zemlja koju vodi slobodan čovek. Nismo stali mirno i poslušali naređenje NATO pakta, nismo uveli sankcije Rusiji. Nećemo otimati imovinu Ruskoj Federaciji, nećemo rusku decu izbacivati iz škola, a Ruse iz restorana, nećemo zabraniti nijedan ruski medij", rekao je Vulin, saopštio je Pokret socijalista.
Komentarišući pritiske koji se vrše na Srbiju i njenog predsednika Aleksandra Vučića zbog neuvođenja sankcija Rusiji, Vulin je istakao da Srbija neće postati deo kolektivne antiruske histerije i dodao da je Vučić poslednji slobodni lider koji manje mari za svoj život, a više brine za trag koji će ostaviti u istoriji.
"Zato Evropska unija i NATO traže njegovu glavu i samo njegovu. Većina ostalih glava u Vladi Srbije i SNS-u ćute, da ne bi neko zatražio njihov nokat. Srbija je poslednja slobodna zemlja u Evropi zato što je vodi Aleksandar Vučić i tako će biti dok je on vodi i ni dana duže", rekao je Vulin, a preneo Tanjug.
Sputnjik cenzura - ilustracija  - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
SRBIJA
Poštovani pratioci, pod udarom smo brutalne cenzure – evo kako da budete uz nas
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala