Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Akcija kosovske policije u Uroševcu, Prištini, Srbici i Lipljanu: Uhapšeno sedam osoba

© Flickr / Keith AllisonHapšenje - ilustracija
Hapšenje - ilustracija - Sputnik Srbija, 1920, 03.03.2022
Pratite nas
U akciji kosovske policije naziva "Brezovica 3", na više lokacija na Kosovu i Metohiji, uhapšeno je sedam osoba među kojima je i troje bivših službenika Ministarstva životne sredine i infrastrukture privremenih prištinskih institucija, prenosi Gazeta ekspres.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
Kako je saopšteno iz kosovske policije racija je izvršena na 12 različitih lokacija u četiri grada, u Uroševcu, Prištini, Srbici i Lipljanu.
Prema navodima Tužilaštva, u ovoj akciji do sada je uhapšeno sedam osoba.
"Njih trojica su bivši službenici Ministarstva životne sredine, prostornog planiranja i infrastrukture i četiri vlasnika građevinskih preduzeća, koji se sumnjiče za zloupotrebu službenog položaja, uzimanje, davanje mita i vršenje uticaja", rečeno je u saopštenju Tužilaštva, prenosi portal Kosovo onlajn.
U okviru iste akcije, u decembru prošle godine, uhapšeno je 10 osoba. Akcija je nastavljena i u januaru ove godine, kada je uhapšeno sedam osoba.
Ineks ski-centar Brezovica”, pored tri hotela za smeštaj, ima i devet žičara, sa stazama do 2.500 metara nadmorske visine. - Sputnik Srbija, 1920, 20.01.2022
SRBIJA
Prištinske institucije preuzele ski-centar Brezovica
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala