Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vučić: Situacija je sve teža, o preduzetim merama izvestićemo u najkraćem mogućem roku /video/

© Sputnik / Lola ĐorđevićAleksandar Vučić
Aleksandar Vučić - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
Pratite nas
Situacija u Evropi i svetu je sve teža, Srbija će zaštititi interese svog naroda i zemlje, objavio je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na Instagramu i u snimku najavio da rukovodstvo Srbije priprema nove mere kao odogovor na novonastalu situaciju.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
"Situacija u Evropi i svetu, a zbog sukoba u Ukrajini. je sve teža. Upravo zbog toga i u skladu sa tim rukovodsvo Republike Srbije preduzima sve neophodne mere da bi građanima naše zemlje obezbedila normalan život. Mi ćemo politički izazaove, veruj, zajednički uspeti da savladamo ali su ekonomski izazovi sve teži i sve veći. Zato reagujemo na najveću u istoriji cenu uglja, struje, gasa i drugih sirovina, ali dramatično rastu cene i prehrambenih proizvoda. Zato je važno da preduzimamo mere i sa tim merama upoznaćemo vas u najkraćem mogućem roku, večeras ili sutra. Bitno je da bez panike reagujemo, jer sam uveren da ćemo sačuvati stabilnost, mir i dobar život za naše građane", naveo je Vučić.
Sputnjik cenzura - ilustracija  - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
SRBIJA
Poštovani pratioci, pod udarom smo brutalne cenzure – evo kako da budete uz nas
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala