- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Može li ukrajinska kriza da ubrza proces pristupanja zemalja NATO-u /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
Večeras u vestima:
Večeras nastavak pregovora Moskve i Kijeva. Ukrajina odugovlači po nalogu Vašingtona, kaže Sergej Lavrov. Ruska vojska preuzela kontrolu nad Hersonom. Marijupolj blokiran, ali je otvoren koridor za napuštanje grada.
Intervencija ruskih snaga ogolila činjenicu koju je Vašington krio – da u Ukrajini postoji 11 američkih biolaboratorija. Svaka od njih može da proizvede agense za upotrebu u biološkom ratu, upozoravaju stručnjaci.
Odlukom EU da finansira kupovinu oružja tzv. „napadnutoj zemlji" napravljen dvostruki presedan – i spoljnopolitički, podrškom državama koje nisu članice EU, a u ratu su, ali i principijelni – odbacivanjem politike mira, kažu analitičari.
Turska bi podržala ulazak Kosova u NATO, poručio Redžep Tajip Erdogan. Može li ukrajinska kriza da ubrza proces pristupanja Zapadnoj alijansi?
Servisi Gugl diskaver i Gugl njuz ograničili prikazivanje materijala iz svih resursa medijske grupe „Rusija sevodnja“, kojoj pripada i Sputnjik Srbija. Sav naš video sadržaj od sad pratite na slobodnoj video platformi Odisej.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala