- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Nastavak cenzure: Gugl njuz ograničio prikazivanje materijala medijske grupe „Rusije sevodnja“

© Sputnik / Maksim BlinovZgrada međunarodne novinske agencije "Rusija sevodnja"
Zgrada međunarodne novinske agencije Rusija sevodnja - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
Pratite nas
Servisi Google Discover i Google News ograničili su prikazivanje materijala iz svih resursa medijske grupe „Rusije sevodnja“. Medijska grupa ovo smatra cenzurom.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
„Google Discover i Google News su ograničili prikazivanje materijala sa svih resursa agencije. Smatramo da je veštačko blokiranje naših materijala u glavnim Gugl kanalima za objavljivanje vesti prikrivena cenzura i manipulacija informativnom agendom“, saopštila je pres služba.
„Rusija sevodnja“ je međunarodna medijska grupa čija je misija brzo i uravnoteženo izveštavanje o događajima u svetu, informisanje publike o različitim pogledima na ključne događaje. Medijska grupa „Rusija sevodnja“ predstavlja niz informativnih resursa: u inostranstvu – to je međunarodna novinska agencija i radio Sputnjik, u Rusiji – RIA Novosti, Prajm, InoSMI, Ukraina.ru, Baltnjuz i TOK. Pratite vesti medijske kuće na našim kanalima na Telegramu.
Logo Jutjuba - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
RUSIJA
Jutjub blokirao RT i Sputnjik u Evropi, nedostupan i kanal srpskog Sputnjika
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala