- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Bajden gađao Rusiju, a pogodio Ukrajinu i celu Evropu

© SputnikLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete kako je Bajden gađao Rusiju, a pogodio Ukrajinu i celu Evropu, kako se Evropa smejala višegodišnjem genocidu i da li su Čajkovski, ruska salata i votka najveći neprijatelji zapadne civilizacije.
Bajden gađao Rusiju, a pogodio Ukrajinu i celu Evropu
Želeći da „obuzda“ Rusiju, Bajden je naveo Ukrajinu da izazove rat u kome najviše strada njen narod, a nateravši Evropu da uvede surove sankcije Rusiji, drastično je smanjio njenu ekonomsku moć.
Genocid kome se Evropa smejala
Sedam godina je ruski narod na teritoriji Ukrajine bio proganjan, zlostavljan, kažnjavan, ubijan… Uzalud su se ti ljudi obraćali Evropi za pomoć, njoj je to bilo — smešno.
Da li su Čajkovski, ruska salata i votka najveći neprijatelji zapadne civilizacije
U svojoj želji da što više kazne Rusiju, Evropa i Amerika su uvele sankcije svemu što je rusko. Na udaru su se našli i muzika, i literatura, i sport i sve prošlo i buduće. Još da zabrane rusku salatu i votku!
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“ u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Ljubinka Milinčić: Moj pogled na Rusiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala