- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Fejsbuk isključio aplikacije agencije „Rusija sevodnja“

© Sputnik / Maksim BlinovLogo kompanija Fejsbuk i Meta
Logo kompanija Fejsbuk i Meta - Sputnik Srbija, 1920, 02.03.2022
Pratite nas
Kompanija „Meta“ (Fejsbuk) isključila je aplikacije svih resursa agencije MIA „Rusija sevodnja“, prenosi pres služba medijske grupe.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi, a sve video sadržaje na platformi „Odiseja“ (odysee.com).
„Meta je noćas isključila aplikacije svih resursa naše medijske grupe. Kao i u slučaju isključivanja usluga Google News i Google Discover smatramo da je ovo ispoljavanje cenzure“, ističe se u saopštenju pres službe novinske agencije.
Prethodno su servisi Google Discover i Google News ograničili prikazivanje materijala iz svih resursa medijske grupe „Rusije sevodnja“.
„Rusija sevodnja“ je međunarodna medijska grupa čija je misija brzo i uravnoteženo izveštavanje o događajima u svetu, informisanje publike o različitim pogledima na ključne događaje. Medijska grupa „Rusija sevodnja“ predstavlja niz informativnih resursa: u inostranstvu – to je međunarodna novinska agencija i radio Sputnjik, u Rusiji – RIA Novosti, Prajm, InoSMI, Ukraina.ru, Baltnjuz i TOK. Pratite vesti medijske kuće na našim kanalima na Telegramu.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala