- Sputnik Srbija, 1920
EKONOMIJA
Sputnjik Ekonomija prati najnovije vesti, analize i izveštaje iz Rusije, regiona i sveta.

Parking sa više od hiljadu mesta otvoren na beogradskom aerodromu: Objavljene i cene /foto/

© Wikipedia / Bjoertvedt Aerodrom Nikola Tesla
Aerodrom Nikola Tesla - Sputnik Srbija, 1920, 01.03.2022
Pratite nas
Na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu otvoreno je novo parkiralište za automobile sa 1.500 mesta i besplatnim autobuskim prevozom do terminala.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.
Parking je otvoren nedaleko od aerodromskog robnog terminala na putu prema Surčinu u okviru projekta modernizacije aerodroma, saopšteno je. Kako se dalje navodi, otvaranjem ovog parkinga dostignuta je još jedna važna prekretnica u celokupnom planu modernizacije aerodroma, koji sprovodi kompanija „Vinči erports“.
Cena parkiranja iznosi 60 dinara po satu, 600 dinara po danu i 4.000 dinara za jednomesečno parkiranje. Parking je namenjen putnicima koji planiraju kraći, srednji i duži boravak na aerodromu, a od ukupnog broja parking mesta 798 je predviđeno za putnike.
Preostala parking mesta namenjena su vozilima osoba sa smanjenom pokretljivošću, taksi vozilima, agencijama za iznajmljivanje automobila i vozilima zaposlenih, dodaje se, i dalje ističe da je parkiralište opremljeno led osvetljenjem, video nadzorom, najmodernijim sistemom kontrole pristupa.
U planu su i parking mesta sa punjačima za električna vozila, kao i perionica.
Autobuski transfer do terminala je uključen u cenu parkinga i saobraća na svakih 10 minuta, a u periodu od 17 do pet časova na svakih 20 minuta. Vožnja traje od pet do sedam minuta, navedeno je u saopštenju, preneo je „Telegraf biznis“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala