- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Koliko je opasna municija napunjena fosforom koju koristi ukrajinska vojska /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
U toku pregovori Moskve i Kijeva u Beloruskoj Gomeljskoj oblasti. Putin naredio da budu spremne i atomske snage. Ministarstvo odbrane Rusije poručilo da stanovnici Kijeva mogu bezbedno da se evakuišu.
Ministri inostranih poslova Evropske unije zabranili rad RT-a, Sputnjika i svih pratećih kompanija kao i letove ruskim avionima nad nebom iznad EU.
Ukrajinska vojska počela masovnu upotrebu municije punjene fosforom. Koliko je to opasno oružje za Sputnjik objašnjava profesor Momčilo Milinović.
Činjenica da su Rusiju samo suspendovali, a ne izbacili iz Saveta Evrope je dokaz da kanali s Moskvom moraju da ostanu otvoreni, kaže direktor Srpskog spoljnopolitičkog kruga Milisav Paić.
Naš reporter u Rostovu na Donu razgovara s izbeglicama iz Donjecka i Luganska koje zbog napada ukrajinskih snaga u konvojima beže u Rusiju.
Zbog učestalih hakerskih napada i ometanja sajta Sputnjik Srbija i naših kanala na Fejsbuku i Jutjubu, sve vesti pratite i na kanalu Sputnjik Srbija na Telegramu, koji niko ne može da ugasi.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala