- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Đoković: Godine? Ne gledam na to kao na ograničavajući faktor

© REUTERS / SUHAIB SALEMNovak Đoković i Jirži Veseli – ATP Dubai
Novak Đoković i Jirži Veseli – ATP Dubai - Sputnik Srbija, 1920, 24.02.2022
Pratite nas
Novak Đoković, najbolji teniser sveta, rekao je da se i dalje oseća sjajno i da na godine ne gleda kao na neku presudan faktor, nakon što je izgubio od Jiržija Veselog u četvrtfinalu turnira u Dubaiju.
„Ne gledam na godine kao na neki ograničavajući faktor u mojoj karijeri. Osećam se sjajno, oporavak posle meča je takođe odličan. Dobro me služi sve to i sigurno da me to ohrabruje da nastavim dalje“, rekao je uskoro 35-godišnji Đoković.
Đoković je u četvrtfinalu Dubaija poražen u dva seta od Jiržija Veselog – 6:4, 7:6 (4).
„Bila je sjajna atmosfera, kao i u prva dva meča. Želim da se zahvalim publici na tome što je stvorila sjajnu atmosferu na terenu za obojicu. Veoma sam srećan da igram u toj situaciji. Nažalost, nisam imao svoj dan. Čestitam Jiržiju. Igrao je bolje“, rekao je Novak.
„Servirao je sjajno, cela igra mu je bila takva. Kada je trebalo da pogodi važne udarce, uspevao je, stavimo me je pod veliki pritisak u servis gemovima. Njegov bekhend, na ovakvoj podlozi, koja je jako brza i kada ide tako nisko je stvarno efektivan. Očekivao sam da igram na višem nivou. Mislim, mogu bolje, ali čestitke Jiržiju“, dodao je.
Đoković je na konferenciji za medije čestitao Danilu Medvedevu koji će od ponedeljka biti novi svetski broj jedan.
„Što više mečeva budem igrao, biću komforniji na terenu. Moram da ih imam, nemam ih mnogo u poslednjih nekoliko meseci. Hajde da vidimo šta će biti. Moram da pratim situaciju, da vidim kako će se razvijati. Kad god dobijem priliku da igram, igraću. Nadam se da će to biti uskoro“, zaključio je najbolji teniser sveta.
Đoković posle dve godine ispustio vrh – Medvedev je novi svetski broj jedan!
Veseli šokirao Đokovića u Dubaiju
Đoković: Ništa ne krijem, ni od koga ne bežim! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala