Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

RIK proglasila izbornu listu Dveri i imenovala nove članove

© Tanjug / ZORAN ZESTICLider Dveri Boško Obradović
Lider Dveri Boško Obradović - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2022
Pratite nas
Republička izborna komisija (RIK) proglasila je izbornu listu "Boško Obradović - Srpski pokret Dveri - POKS - Miloš Parandilović - Patriotski blok za obnovu Kraljevine Srbije", za parlamentarne izbore koji se održavaju 3. aprila.
Na listi je 250 kandidata, a pravno valjanih pismenih izjava za ovu listu je bilo 10.469.
Član RIK-a Miloš Tomašević je ukazao da postoje problemi oko imena POKS i da je sporan izgled pečata na koalicionom sporazumu, ali je, kako je dodao, konstatovano da su to stvari o kojima odlučuju drugi organi, a da lista ispunjava formalne uslove tako da može da se proglasi.
Republička izborna komisija je takođe imenovala i novog člana i zamenika člana RIK-a u proširenom sastavu koje je predložila ova koalicija, kao i člana i zamenika člana koje je predložila juče proglašena lista Suverenisti - Saša Radulović-Milan Stamatović-Jovana Stojković.
Predsednik RIK-a Vladimir Dimitrijević rekao je i da RIK ima i novog člana i zamenika člana u proširenom sastavu iz koalicije sa liste "Moramo - Akcija - Ekološki ustanak - Ćuta - Ne davimo Beograd -Nebojša Zelenović“, preneo je Tanjug.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala