- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Obnavlja li Putin rusku imperiju

© SputnikLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 23.02.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete obnavlja li Putin rusku imperiju, kako Zelenski pravi atomsku bombu i da li je Lenjin naredio streljanje ruskog cara i njegove dece.
Obnavlja li Putin rusku imperiju
Zbog govora o istoriji koji je Putin održao prilikom objavljivanja odluke o priznavanju Luganske i Donjecke Narodne Republike, optužen je da obnavlja rusku imperiju.
Kako Zelenski pravi atomsku bombu
U želji da skrene pažnju naroda sa činjenice da snosi veliki deo krivice za lošu situaciju u zemlji, bivši predsednik Ukrajine Petro Porošenko zatražio je povlačenje Ukrajine iz Bukureštanskog sporazuma. Zelenski sada ponavlja njegov zahtev — iz istih razloga.
Da li je Lenjin naredio streljanje ruskog cara i njegove dece
Komisija Ruske pravoslavne crkve za proučavanje rezultata istraživanja posmrtnih ostataka otkrivenih 1991. i 2007. godine zaključila je da je odobrenje za streljanje stiglo iz Perma, a ne direktno od Lenjina.
Ljubinka Milinčić: Obnavlja li Putin rusku imperiju
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“, u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala