- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta donosi nova runda pregovora Beograda i Prištine /video/

Pratite nas
Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Rusija je bila zainteresovana za primenu Minskih sporazuma, ali oni više ne postoje, izjavio je ruski predsednik Vladimir Putin. Moskva priznaje Donjeck i Lugansk u granicama u okviru kojih su proglasili nezavisnost. O slanju vojske odlučivaće se u skladu sa situacijom, saopšteno iz Kremlja.
Negativna reakcija zemalja NATO-a i njihovih partnera na rusko priznanje Donjcke i Luganske narodne republike. Nemačka obustavlja proceduru za gasovod Severni tok 2, Kina pozdravlja napore za rešavanje krize diplomatskim putem.
I pored pritisaka Zapada na Srbiju zbog Ukrajine, naša zemlja ne treba da im podlegne, jer ne sme da zaboravi da joj je Rusija tradicionalni saveznik, poručuje nekadašnji šef jugoslovenske diplomatije Živadin Jovanović.
Počela nova runda pregovora Beograda i Prištine u Briselu. Analitičare smo pitali — da li je moguć je dogovor o glasanju građana Srbije na Kosovu i Metohiji na parlamentarnim izborima, ili neki napredak u vezi sa korišćenjem registarskih tablica.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala