- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Nakon izjava Putina - Bajden sazvao sastanak tima za nacionalnu bezbednost

© AFP 2023 / Chip Somodevilla / Getty Images North AmericaAmerički predsednik Džo Bajden drži uvodni govor na virtuelnom „Samitu za demokratiju“ u Vašingtonu
Američki predsednik Džo Bajden drži uvodni govor na virtuelnom „Samitu za demokratiju“ u Vašingtonu - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2022
Pratite nas
Američki predsednik Džozef Bajden sazvao je sastanak tima za nacionalnu bezbednost zbog situacije u Ukrajini, prenose mediji.

„Neimenovani zvaničnik Bele kuće saopštio je da se Bajden sastao sa timom za nacionalnu bezbednost kako bi dobio najsvežije podatke po pitanju Rusije i Ukrajine“, prenosi Rojters.

Ova vest je usledila ubrzo nakon što je predsednik Rusije Vladimir Putin saopštio da će odluka o priznanju samoproglašenih Donjecke i Luganske Narodne Republike biti doneta danas.
Inače, na vanrednom sastanku Saveta bezbednosti Rusije, na kojem se odlučivalo o eventualnom priznanju DNR i LNR, ministri spoljnih poslova i odbrane Rusije Sergej Lavrov i Sergej Šojgu izjasnili su ser za priznanje dveju samoproglašenih republika.
Isto mišljenje dali su i ostali članovi Saveta bezbednosti.
Vladimir Putin - Sputnik Srbija, 1920, 21.02.2022
RUSIJA
Putinove poruke na sednici Saveta bezbednosti Rusije: Iživljavali su se nad ljudima u Donbasu
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala