Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Zdrava Srbija predala listu u Sevojnu

© Sputnik / Lola ĐorđevićMilan Stamatović
Milan Stamatović - Sputnik Srbija, 1920, 20.02.2022
Pratite nas
Zdrava Srbija (ZS) predala je danas listu svojih kandidata za predstojeće lokalne izbore u užičkoj gradskoj opštini Sevojno.
ZS izlazi samostalno na lokalne izbore u Sevojnu a njen predsednik Milan Stamatović očekuje da članovi ZS budu i u novom sazivu lokalnog parlamenta i to u mnogo većem broju.
"Gde god je Zdrava Srbija u vlasti, iza nje stoje rezultati i ono što obećamo uvek i ispunimo", rekao je Stamatović pošto je lista "Milan Stamatović - Zdravo da pobedi Avram Ilić" predala listu kandidata za lokalne izbore u užičkoj opštini.
On je rekao da će u fokusu ZS biti "rešavanje lokalnih komunalnih problema, stvaranje uslova za nova radna mesta i razvoj poljoprivrede i turizma, uz naglasak da subvencije ostaju našim privrednicima i poljoprivrednicima i domaćim kompanijama".
On je rekao da Zdrava Srbija u svom programu nudi decentralizaciju kako bi se svi delovi Srbije ravnomerno razvijali.
"Odbornici Zdrave Srbije će insistirati da se maksimalno poštuju propisi u oblasti zaštite životne sredine, kako bismo našoj deci ostavili zdravu vodu, zdrav vazduh i zdravu hranu, jer oni to zaslužuju", rekao je Stamatović, kako je saopštila ZS.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala