Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

„Lako je obećati, samo dela pobeđuju“: SNS na predizbornom skupu u Merošini

© Tanjug / TARA RADOVANOVICIzborna kampanja SNS u Merošini
Izborna kampanja SNS u Merošini - Sputnik Srbija, 1920, 19.02.2022
Pratite nas
Lako je nešto obećati, ali samo radom se može doći do rezultata, istakao je danas lider Srpske napredne stranke (SNS) Aleksandar Vučić na predizbornom skupu u Merošini i pozvao građane da izađu na izbore 3. aprila, jer će se na njima, kako je rekao, birati između budućnosti i prošlosti i da pokažu da se delima pobeđuje.
Poručio je da veruje u pobedu, jer, kako je rekao, dela ne mogu da se pobede.
Vučić je, obraćajući se pred više hiljada ljudi, rekao da nije mnogo puta govorio pred većim brojem okupljenih.
To je, kaže prilika za sve političare da ne pomisle da su mnogo veliki, i znaju da su ljudi došli da čuju šta je urađeno i šta zajedno biti urađeno u budućnosti.
„Tačno je da smo uradili više kilometara autoputeva u Srbiji nego bilo koja vlast u istoriji naše zemlje, da smo uradili pruge koje će tek moći da se koristite, a vozovi će biti jeftinije prevozno sredstvo nego automobil, tačno je da samo da gradili aerodrome,...“, rekao je Vučić.
Pošto mu je rečeno da glasnije govori Vučić je kazao „ne brinite pojeo sam sendvič u autobusu na putu do Merošine“ i dodao kako su mu od svih napada političkih protivnika, kako kaže najgluplji "da smo sendvičari"
Sendviče jede običan narod. Nikada nisam razumeo u čemu je problem“, kazao je on.
Vučić je potom istakao da je sve izgrađeno zahvaljujući radu.
„Slušaćete u izbornoj kampanji kako će svi da čine nešto, kako će sve da bude besplatno, a stvari u državi ne idu tako. Dovoljno je da se setite njihove vladavine, da je prosečna plata u Merošini 2010.bila 210 evra, a nama je minimalac u Srbiji prešao 300 evra“, podvukao je on.
Vučić je kazao da plate moraju biti veće, podsećajući da je prosečna plata trenutno 610 evra, te da ne misli da je to dovoljno, i naglasaio da će, ako bude pobedi SNS, do kraja mandata sledeće vlade prosečna plata previće 1.000 evra.
Vučić je ukazao da je samo u Nišu otvorio lično sedam fabrika, i da se danas u tom gradu lakše diše.
„U Vranju čak i kada odu investitori koje su neki doveli, mi brzo reagujemo i zapošljavamo ljude i nastavićemo da radimo. Nećemo ostaviti nijedan deo Srbije bez posla“, istakao je Vučić.
Najavio je da će u Merošinu, to jest Oblačinsko jezero biti uloženo pet miliona evra, da će biti obnovljena škola Jastrebački partizani, da će se raditi kanalizaciona i vodovodna mreža.
To su, istakao je, velike promene za Merošinu, kakve nije videla od Drugog svetskog rata.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala