- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Neka srce kuca jače – Beti Đorđević obeležava pet decenija karijere koncertom u Beogradu

© Foto : YouTube printscrnBeti Đorđević
Beti Đorđević - Sputnik Srbija, 1920, 18.02.2022
Pratite nas
Čuvena džez pevačica Beti Ðorđević proslaviće jubilej 50 godina karijere u subotu 19. februara u Velikoj sali Kombank Dvorane sa specijalnim gostima.
Pod sloganom „Neka srce kuca jače“, što je jedan od njenih najvećih hitova iz 1975. godine, Beti priprema nastup koji će biti mešavina soula, bluza, džeza i popa.
Uprkos impozantnoj karijeri, džez diva priznaje da ima tremu pred ovaj koncert, koji će biti uvod u obnovljeni festival „Beogradsko proleće“, planiran za 29. april u Kombank Dvorani.
„Nije lako pripremiti šou koji obuhvata pola veka karijere, preda mnom je veliki izazov i ogromna odgovornost. Želim da publika uživa u svakom tonu i da ovo bude jedan od onih koncerata koji se pamte“, rekla je čuvena pevačica.
Festival zabavne i pop muzike Beogradsko proleće. - Sputnik Srbija, 1920, 15.01.2022
KULTURA
Počnimo ljubav ispočetka: Povratak Beogradskog proleća, srpskog San Rema
Ona je najavila da će pored svojih najvećih hitova izvesti numere koje je stvarala za druge autore i naglasila da joj posebno zadovoljstvo predstavljaju gosti koji će joj se pridružiti na bini, glumica Tanja Bošković, džez muzičar Jovan Maljoković i umetnički ansambl „Stanislav Binički“.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala