- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Državna pomoć od 20.000 evra za stan – trošak ili pozajmica /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Specijalni izaslanik SAD za Zapadni Balkan Gabrijel Eskobar je u govoru pred Senatom rekao da je BiH na vrhu liste američkih prioriteta, čak ispred KiM. Možemo da očekujemo da će se pritisci na Srbiju još više pojačati i to kroz pitanja Republike Srpske, kažu stručnjaci.
Na današnji dan je Skupština Kosova pre 14 godina usvojila Deklaraciju o nezavisnosti, čime je južna srpska pokrajina jednostrano proglašena državom. Kosovo i danas tapka u mestu uprkos svim naporima Zapada, poručuju eksperti.
Uprkos pritisku iz Vašingtona, brazilski predsednik Žair Bolsonaro posetio Moskvu. Taj Bolsonarov potez donekle predstavlja diplomatski poraz Sjedinjenih Država, smatraju politikolozi.
Vlada usvojila odluku o subvencionisanju prvog stambenog prostora za mlade roditelje sa maksimalnih 20.000 evra. To ne treba posmatrati kao trošak već kao pozajmicu koja će višestruko biti vraćena, tvrde ekonomisti.
Srbija se po poslednjim podacima našla na 13. mestu po broju obolelih o raka u Evropi, a posledice pandemije tek treba da vidimo. Koja su najčešća maligna oboljenja u našoj zemlji i kako se protiv njih boriti?
Udruženje svih penzionera Paraćina namerava svoje članove besplatno autobusom da doveze na koncert legendarne hevi metal grupe „Ajron mejden“ u Beograd u maju.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala