- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Završene vežbe na Krimu, jedinice se vraćaju u svoje baze /video/

© Foto : Ministerstvo oboronы RF / Uđi u bazu fotografijaJedinice Južnog i Zapadnog vojnog okruga Rusije vraćaju se u svoje baze nakon vojnih vežbi
Jedinice Južnog i Zapadnog vojnog okruga Rusije vraćaju se u svoje baze nakon vojnih vežbi - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2022
Pratite nas
Ešelon sa vojnom tehnikom jedinica Južnog vojnog okruga Rusije prešao je Krimski most na putu ka stalnim bazama nakon planiranih vežbi na Krimu, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.
„Jedinice Južnog vojnog okruga koje su završile učešće u taktičkim vežbama na poligonima Krimskog poluostrva, vraćaju se železnicom do svojih stalnih baza. Osoblje jedinica ukrcavalo je oklopna vozila – tenkove, borbena vozila pešadije i samohodna artiljerijska oruđa na železničke platforme na utovarnim stanicama“, navodi se u saopštenju Ministarstva.
U saopštenju se dodaje da će tehnika oprema i vojnici vojnim vozovima biti dopremljeni do stalnih garnizona. Po dolasku u vojne jedinice, vojna tehnika će biti servisirana i pripremljena za narednu etapu borbene obuke.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala