- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Medojević: Abazović da se ne igra sektorom bezbjednosti

© Foto : Youtube/ADRIA TV Montenegro/PrintscreenNebojša Medojević
Nebojša Medojević - Sputnik Srbija, 1920, 16.02.2022
Pratite nas
Nebojša Medojević, lider PzP-a, izjavio je da „brak između Zdravka Krivokapića i Dritana Abazovića prelazi u ružnu brakorazvodnu parnicu“.
Već ranije sam ukazivao na problem da ova vlast nije uspjela da osnaži građansku kontrolu nad sektorom bezbjednosti. Sada smo svjedoci da se u javnost iznose informacije koje su predmet operativnog rada ANB-a, kazao je Medojević na konferenciji za štampu.

Poruka Abazoviću

On je pozvao Dritana Abazovića da „prestane da se igra sa sektorom bezbjedosti i da prekine sa zloupotrebom operativnih informacija i medija koji stoje iza njega“.
„Ugrožen je mir i stabilnost. Trgovina informacija u ovakvom haosu...hiljade takvih informacija koje mogu da dođu od strane ljudi koje su radili u ANB i koji informacije dostavljaju Abazoviću. ANB nije reformisana, tamo su i kadrovi mafije, DPS-a...“, kazao je Medojević.
Prema njegovim riječima, „trenutak je da ovaj haos i kriza prestane“.
„Oba švercerska kartela i narko mafija je mnogo jača nego vlast...isovremeno se raspada vlast i opozicija... Operativci su u posjedu određenih informacija. Kad oni vide da imaju dva direktora u ANB i kada vide da ima zainteresovanih za informacije, oni će da ih prodaju...“, kaže Medojević.

Crna Gora postaje Latinska Amerika

On je poručio da je vrijeme da se sjedne i dogovori koje su temeljne vrijednosi na kojima počiva Crna Gora i oko termina izbora.
„Moramo da se dogovorimo... Da Srbi u Crnoj Gori nisu građani drugog reda... Da se dogovorimo oko vrijednosti na kojima treba da počiva ova država... Crna Gora ulazi u tešku bezbjednosnu krizu, postaje Latinska Amerika“, mišljenja je Medojević.
Nebojša Medojević je kazao da je smješno da Dritan Abazović govori o evropskoj Vladi koju podržava deset odsto građana...
„Vlada se može formirati samo na izborima... DF poziva, dajte da sjednemo da se dogovorimo“, kaže Medojević.
On je kazao da PzP neće učestvovati ni u jednom projektu iza kojeg stoje poslanici DPS-a.
„Ako mafija predloži Dritana za premijera te Vlade, sa nama nema razgovora“, kazao je on. Medojević je dodao da ako budu suočeni „sa brutalnom zloupotrebom, da će biti protesti“.
„Biće to mirni protesti, kao i uvjek kad ih DF organizuje“, poručio je on.
Milo Đukanović - Sputnik Srbija, 1920, 11.02.2022
REGION
Vlada Crne Gore sa Milovom strankom dogovorena, pregovori sa bivšom većinom forma ili — farsa
Konferencija za štampu Demokratskog fronta - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2022
REGION
Medojević: Nepodnošljivi smrad izdaje širi se Crnom Gorom
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala