- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li su uoči „Dana D“ moguće provokacije Kijeva

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Rusija ne želi rat u Evropi ali ne može da zažmuri na to kako SAD i NATO tumače princip nedeljive bezbednosti, poručio predsednik Rusije Vladimir Putin. Istražujemo, da li su uoči „Dana D” i navodne ruske invazije na Ukrajinu moguće provokacije Kijeva?
To što je grad Lavov izabran za privremeno sedište američke ambasade u Ukrajini ukazuje da procene Vašingtona govore da je moguće da bi Ukrajina u sadašnjim granicama uskoro mogla da nestane sa geografske mape sveta.
Angažovanje Stjepana Mesića, poslednjeg predsednika SFRJ na Kosovu, i provokativna izjava u srpskom delu Kosovske Mitrovice, je povratak na scenu antisrpske politike, kažu politikolozi.
Formiranje nove manjinske vlade u Crnoj Gori ne teče tempom koji su očekivali njeni inicijatori. Analitičari poručuju – jedini pošten način da se izađe iz ove situacije je da se raspišu vanredni parlamentarni izbori.
Da li je odlazak na rad u Slovačku posledica globalno poremećene situacije u automobilskoj industriji koju je prouzrokovala pandemija kovida, ili je to signal da našu fabriku ne čekaju bolja vremena?
Počela izgradnja Nacionalnog centra za rani razvoj deteta i inkluziju. To će biti jedinstven centar u ovom delu Evrope za dijagnostiku i terapiju dece sa poteškoćama u razvoju
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala