- Sputnik Srbija, 1920, 26.08.2021
DRUŠTVO
Društvene teme, zanimljive priče, reportaže, događaji, festivali i kulturna dešavanja iz Srbije, i ostatka sveta

Vreme danas: Promenljivo oblačno, moguća kiša i jak vetar

© Sputnik / Sputnjik SrbijaVremenska prognoza
Vremenska prognoza - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2022
Pratite nas
Vremenska prognoza za nedelju 13. februar.

Vreme u Srbiji

Na severu i zapadu Srbije promenljivo oblačno sa sunčanim periodima, u Podrinju i na zapadu Vojvodine ujutro i pre podne lokalno je moguća kratkotrajna pojava kiše i snega. U ostalim krajevima umereno do potpuno oblačno, pre podne na istoku, a posle podne na jugozapadu, jugu i jugoistoku ponegde s kišom, na planinama sa snegom. Vetar slab i umeren, južni i jugoistočni, u košavskom području povremeno jak, a na jugu Banata i sa udarima olujne jačine.
Jutarnja temperatura od -4 do 3 stepena, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni.
© Foto : RHMZVremenska prognoza
Vremenska prognoza - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2022
Vremenska prognoza

Vreme u Beogradu

U Beogradu ujutru na rubu grada oko -3 stepena, u centru oko nule. Popodne nešto više oblaka i temperatura do 7 stepeni, uz košavu.

Izgledi vremena za naredne dane

U ponedeljak u većem delu pretežno sunčano, osim na jugu i istoku Srbije, gde će se zadržati umereno do potpuno oblačno, ponegde s kratkotrajnom kišom. Košava u slabljenju. Temperature od -3 do 15 stepeni.
U utorak pretežno sunčano i toplije. Najniža temperatura od -2 do 6, a najviša od 12 do 18 stepeni. Uveče i u toku noći sa zapada naoblačenje s kišom, na visokim planinama i sa snegom.
U sredu umereno do potpuno oblačno, mestimično s kišom, na visokim planinama i sa snegom. Posle podne prestanak padavina. Najniža temperatura od -1 do 7, a najviša od 10 do 15 stepeni.
Do nedelje promenljivo oblačno sa sunčanim intervalima, suvo i natprosečno toplo. Krajem perioda u svim krajevima prolazno naoblačenje s kišom, na planinama sa snegom.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala