Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vljori Čitaku blokiran Fejsbuk nalog

© AFP 2023 / GEORGES GOBETVljora Čitaku
Vljora Čitaku  - Sputnik Srbija, 1920, 13.02.2022
Pratite nas
Potpredsednici Demokratske partije Kosova Vljori Čitaku blokiran je Fejsbuk nalog zbog neprimerenog sadržaja, dok ona tvrdi da nikada nije prekršila pravila na toj društvenoj mreži.
„Nije da me je toliko briga, ali nemate osnova da onemogućite moj Fejsbuk. Nikada nisam prekršila pravila, nikada“, napisala je Čitaku, bivša predstavnica Prištine u UN, na Tviteru, obraćajući se administratorima Fejsbuka.
Takođe, dodala je da sumnja ko je mogao da prijavi njenu stranicu, ocenjujući da je situacija u kojoj se našla „jednostavno smešna“.
Ona je objavila i obrazloženje koje joj je poslala kompanija „Meta“, a u kojem se navodi da ta kompanija ne može da ponovo razmotri odluku o korišćenju njenog naloga jer je prošlo previše vremena.
Iz kompanije su naveli da je Čitaku onemogućeno korišćenje naloga na Fejsbuku jer nisu poštovani „standardi zajednice“, koji inače predstavljaju neku vrstu vodiča za to šta je dozvoljeno da se objavljuje na Fejsbuku.
„Ne možemo da preispitamo ovu odluku jer je prošlo previše vremena od kada je onemogućeno korišćenje vašeg naloga“, navode iz kompanije Meta, upućujući Čitaku da poseti stranicu posvećenu „standardima zajednice“ kako bi saznala više o tome koji sve mogu biti razlozi za to da se nekome onemogući korišćenje naloga.
Vljora Čitaku, ambasadorka tzv. Kosova u SAD - Sputnik Srbija, 1920, 14.01.2022
Vljora Čitaku: Blokirali su mi nalog zbog objave o Đokoviću. Znam ko je
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala