- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Kako je protest kamiondžija uzdrmao političare u Kanadi /video/

Pratite nas
Vesti Radija Sputnjik – veče
Večeras u vestima:
Bajden poručio Amerikancima da „napuste Ukrajinu“ i da “neće slati vojnike da ih spasu u slučaju ruske vojne akcije“. Radi se o zameni teza – Vašington diže paniku da ne bi stopirao proširenje NATO-a, tvrde stručnjaci
Moskva i Minsk na zajedničkim vežbama u Belorusiji. Dok Zapad strahuje da bi Rusija mogla da pokrene invaziju na Ukrajinu, Kremlj odlučno odbacuje postojanje takvih planova.
Bisera Turković rekla Jensu Stoltenbergu da politička kriza u BiH postaje i bezbednosna. To je njen samostalni nastup koji ne prezentuje spoljnu politiku zemlje, poručuju iz Predsedništva.
Protest kamiondžija u Kanadi pokrenuo i političku debatu – opozicioni konzervativci i politički lideri iz frankofonog Kvebeka optužuju premijera Džastina Trudoa da deli zemlju i da politizuje borbu protiv kovida.
Muzičara Boru Đorđevića, koga je država ove nagradila tzv. nacionalnom penzijom, pitamo -- koja mu je omiljena pesma „Riblje čorbe“ koju je ikad napisao.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala