- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Uzbuna u Španiji – zbog Đokovića i Amerike

© AFP 2023 / WILLIAM WESTNovak Đoković i Rafael Nadal
Novak Đoković i Rafael Nadal - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2022
Pratite nas
Novak Đoković prijavljen je za Masters u Indijan Velsu, što je navelo španske medije da se zapitaju da li se najbolji teniser sveta vakcinisao protiv virusa korona.
Odjeknula je vest da je najbolji teniser sveta registrovan za turnir u „kalifornijskoj pustinji“, pošto je poznato da je u nekim delovima Kalifornije obavezna vakcinacija protiv virusa korona.
U San Francisku ne možete da uđete na koncert, utakmicu nekog sporta, bilo kakvu manifestaciju, ukoliko niste vakcinisani, a pretpostavlja se da će tako biti u Indijan Velsu.
Ipak, Đoković je registrovan za turnir i to je navelo španske medije na uzbunu.
Marka“ piše da je „Novak Đoković i dalje prijavljen za Indijan Vels“, „La Seksta“ se pita „da li se to Novak vakcinisao“, dok se i „El Espanjol“ bavi tom temom.
To početka Australijan opena nije se znalo da li je Đoković vakcinisan ili ne, ali transkripti sa aerodroma, kao i potom izjave zvaničnika Australije, otkrili su nam da Novak nije primio vakcinu protiv virusa korona.
Novak se još nije oglasio o tome šta se dešavalo u Melburnu, i trebalo bi uskoro to da učini pošto je u prijemu kod predsednika Aleksandra Vučića izjavio da će se oglasiti za 7-10 dana.
Od tada je prošlo šest dana, što znači da smo jako blizu i Đokovićeve priče.
Španci se posebno bave temom Novaka iz više razloga, a jedan od njih je i Masters u Madridu koji sledi ubrzo posle Indijan Velsa.
Novak se nalazi na flajerima kao promoter turnira, prestonica Španije oblepljena je njegovim likom i videćemo da li će učestvovati, pošto su i čelnici ove države izjavili da će moći da se takmiči „ako poštuje pravila“.
Masters u Indijan Velsu na programu je od 7. do 20. marta, dok je turnir u Madridu od 26. aprila do 2. maja.
Đoković na spisku za Ameriku
Jasna poruka iz Australije: „Đoković? Želimo da sve što se desilo ostavimo iza nas“
Javio se omraženi Nemac koji je diskvalifikovao Đokovića
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala