- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Legenda Lejkersa bez reči posle katastrofe u Portlandu /video/

© AFP 2023 / HARRY HOWProslavljeni američki košarkaš Medžik Džonson
Proslavljeni američki košarkaš Medžik Džonson - Sputnik Srbija, 1920, 10.02.2022
Pratite nas
Medžik Džonson, legendarni košarkaš LA Lejkersa, ostao je nem na izdanje njegove ekipe protiv Portland Trejl Blejzersa – 107:105.
Lejkersi se nalaze u jako lošem stanju, u poslednja četiri meča doživeli su tri poraza, imaju skor svega 26-30 i direktan plasman u plej-of sve je dalje.
Medžik Džonson, koji je u dresu Lejkersa osvojio pet šampionskih titula, bio je izuzetno razočaran posle najnovijeg poraza od Portlanda.
„Bez reči sam nakon poraza Lejkersa u Portlandu. Ne postoje reči koje bi opisale kako se osećam“, napisao Medžik na Tviteru.
A, kako i da ne bude razočaran, kao i svi navijači ove slavne franšize.
Lejkersi su dozvolili da izgube od verovatno jedna od najgorih ekipa u ligi, ne toliko po učinku, već po košarkaškima koji igraju.
Portland je pre nekoliko dana trejdovao Si Džej Mekaluma, Demijan Lilard ne igra već nedeljama, i tim je prilično oslabljen.
Međutim, i u takvom stanju uspeli su da pobede Lebrona Džejmsa i saigrače, što je poražavujeće kada se pogleda stanje na papiru.
Rasel Vestbruk označen je kao glavni problem u igri ekipe iz Los Anđelesa, ali njega nije bilo protiv Portlanda, te se postavlja pitanje – šta je sada bio problem?
Najbolje je reći – sve. Ekipa je loše posložena, hemija je očigledno problem i ni Lebron Džejms više nije u stanju da svojim sjajnim partijama izvlači pobede.
Njegova igra i dalje je vrhunska, ali ima 37 godina i nema uticaj na igru kao što je to slučaj bio u prethodnim godinama.
Danas, u četvrtak 10. februara, poslednji je dan kada ekipe mogu da trejduju košarkaše, te se očekuje da Lejkersi budu aktivni i da pokušaju da unaprede tim.
Košarkašice protiv Koreje počinju kvalifikacije za Mundobasket
Pokuševski briljirao u Americi – rekord sezone protiv Toronta /video/
Partizan sjajnom predstavom naplatio poraze – debitovao i Tristan!
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala