- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Spremaju li se „nove litije“ u Crnoj Gori | Svet sa Sputnjikom

Skupština Crne Gore - Sputnik Srbija, 1920, 09.02.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije „Svet sa Sputnjikom“ biće reči o političkoj krizi u Crnoj Gori.
Posle pada vlade Crne Gore i smene predsednika Skupštine Alekse Bečića sve je izvesnije formiranje manjinske vlade na čelu s liderom građanskog pokreta URA Dritanom Abazovićem, koju je DPS Mila Đukanovića već najavio da će podržati.
Ocenjujući da se radi o izdaji i prekrajanju izborne volje građana iskazane na izborima avgusta 2020.godine, Demokrate i DF najavljuju proteste. Da li se DPS faktički vraća na vlast? Mogu li te „nove litije“ da spreče uspostavljanje nove parlamentarne većine? Koliko će građane koštati još jedan politički eksperiment? Mogu li se pomiriti dve Crne Gore? Preti li toj zemlji „ukrajinski scenario“?
O političkoj krizi u Crnoj Gori u emisiji "Svet sa Sputnjikom" govore istoričar dr Bogdan Živković i politički konsultant Vladimir Dobrosavljević.
Spremaju li se „nove litije“ u Crnoj Gori | Svet sa Sputnjikom
Iz Crne Gore će nam se javiti poslanik DF Jovan Vučurović.
Emisija „Svet sa Sputnjikom“ bavi se gorućim temama iz širokog spektra društvenog i političkog života. Vodi je Tanja Trikić, a zajednički je realizuju Sputnjik i Radio Novosti. Emituje se sredom od 17.00.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala