- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Epilog lažne uzbune u najvećoj crnogorskoj luci: Nestala ogromna količina cigareta

© Sputnik / Boban NovovićLuka Bar
Luka Bar - Sputnik Srbija, 1920, 08.02.2022
Pratite nas
Uprava prihoda i carina utvrdila je da je juče iz magacina Luke Bar nestala velika količina cigareta. To je za TVCG potvrdila direktorica Uprave Milena Petričević.
Kako je saopštila, sa magacina je skinuta plomba u trenutku dok je Luka Bar bila evakuisana zbog dojave o bombi, za koju se ispostavilo da je bila lažna.
O svemu ovome obaviještena je policija, kazala je Petričevićeva.
Dojava da je u Luci Bar postavljena eksplozivna naprava bila je lažna, saopšteno je juče popodne iz Uprave policije. To su utvrdile specijalizovane ekipe iz Podgorice nakon što su juče obavile protivdiverzioni pregled Luke Bar.
Zbog dojave juče je bilo evakuisano oko 1.000 zaposlenih u Luci Bar, Port of Adri i drugim preduzećima koja posluju na prostoru najveće crnogorske luke.
Broj sa kog je javljeno da je u toj Luci postavljena eksplozivna naprava, registrovan je u inostranstvu.
Juče oko podne centralu Radio Bara sa nepoznatog broja je pozvala muška osoba, navodeći: "Ovo je anonimni poziv. U Luci Bar je postavljen eksploziv, ako ne obavestite policiju, za 10 minuta celi Bar će odleteti u vazduh".
Direktorica JLE Radio Bar Vesna Šoškić je odmah obavestila načelnika Policije Veselina Tabaša, koji je preduzeo sve mjere u skladu sa procedurom u ovakvim slučajevima.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala