- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

„Tek ćemo videti najboljeg Novaka“ – čuveni trener veruje u povratak Đokovića

© AFP 2023 / BRENTON EDWARDSDaren Kejhil i Simona Halep
Daren Kejhil i Simona Halep  - Sputnik Srbija, 1920, 06.02.2022
Pratite nas
Daren Kejhil, čuveni teniski trener, smatra da će Novak Đoković situaciju iz Australije pretvoriti u svoju korist i da će biti još motivisaniji u nastavku karijere.
„Mislim da će Novak ovo iskoristiti da još više raspali vatru sa kojom generalno igra tenis. Novak uvek želi da unapredi igru i mislim da ćemo tek videti neverovatan nivo tenisa od njega u godinama ispred“, rekao je Kejhil za Njujork Tajms.
Đokoviću nije dozvoljeno da se takmiči na Australijan openu, uprkos što je imao medicinsko izuzeće od vakcine.
Učinjena je velika nepravda i kroz karijeru srpski teniser je uvek pronalazio dodatnu motivaciju nakon takvih situacija - a bilo ih je.
Kejhil smatra da će Đokovića i Nadal biti podjednaki favoriti na Rolan Garos, ukoliko srpski teniser bude igra u Parizu.
„Gledajte, ako se Novak vrati, mislim da će Rafa i on biti podjednaki favoriti za titulu na Rolan Garosu. Jasno je da je teško pobediti Nadala u pet setova na šljaci, ali Đoković zna kako to da učini“, kazao je bivši trener rumunske teniserke Simone Halep.
Kejhil je dodao da titula Nadala može da pomogne, ne samo Đokoviću, već i Federeru koji bi mogao da dobije ekstra-motivaciju jer zaostaje za rivalom po broju Slem titula.
Iako je, za navijače Novaka Đokovića, titula Rafaela Nadala u Australiji bila najgori mogući scenario, to ne mora biti toliko katastrofalno jer i srpski igrač sada ima još veću želju da bude GOAT.
I, kao što je Kejhil rekao - Đoković će verovatno ovu situaciju iskoristiti da raspali vatru u sebi i da se vrati još jači.
Novak bi trebalo da učestvuje na turniru u Dubaiju koji se igra od 21. do 26. februara, a posle toga videćemo kakav će mu biti raspored.
Medvedev se javio iz Formule: „Nema više tenisa“ /video/
Britanac je otvorio „tarot“ – kako Novak može da „zatvori“ istoriju
Novak je bez reči poslao poruku koju razumeju i Australija i Amerika /foto, video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala