- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Zašto London želi ponovo da pojača vojni angažman u BiH /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Danas u vestima:
Američki analitički centar objavio predlog mera u devet koraka protiv Rusije u slučaju napada na Ukrajinu. To pokušaj da se utiče na Kongres u pravcu maksimalnog zaoštravanja na svim frontovima protiv Moskve, kažu analitičari.
Poslanici crnogorskog parlamenta na vanrednoj sednici nisu raspravljali o inicijativi za smenu Dritana Abazovića jer dnevni red nije ni usvojen. Sutra je „dan D“ za opstanak vlade Zdravka Krivokapića.
London želi ponovo da pojača vojni angažman u BiH. Ovo treba gledati iz ugla što SAD ne mogu da vode više operacija širom sveta istovremeno, a problem je i što se to događa ponovo baš u izbornoj godini, kažu politikolozi.
Počeli radovi na gasovodu između Srbije i Bugarske, s ciljem da se omogući snabdevanje gasom iz novih izvora. To je geopolitički projekat koji EU finansira kako bi se smanjila nabavke gasa iz Rusije, smatraju stručnjaci.
Uskoro stiže rezolucija EU o pravu na popravku tehničkih uređaja što će primorati proizvođače da na svoju robu, poput veš mašina, lepe etikete o očekivanom roku trajanja. Istražujemo — da li će ta mera zaživeti i u Srbiji?
Rusija bi mogla da krene stopama Kine i zabrani korišćenje i rudarenje kriptovaluta na svojoj teritoriji. Analiziramo — hoće li se to odraziti na situaciju sa kriptovalutama na svetskom tržištu?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala