- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Da li je američka vojna baza u Albaniji pretnja za Srbiju /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Amerika najavila da će u Albaniji biti formirana vojna baza – i zbog njenog dobrog geografskog položaja, ali i snažnog partnerstva koje SAD imaju s albanskim snagama za specijalne operacije. Da li je to pretnja za Srbiju?
„Američki analitički centar“ objavio predlog mera u devet koraka protiv Rusije u slučaju mogućeg napada na Ukrajinu. To je pokušaj da se utiče na Kongres u pravcu maksimalnog zaoštravanja protiv Moskve na svim frontovima, kažu analitičari.
Poslanici crnogorskog parlamenta na vanrednoj sednici nisu raspravljali o inicijativi za smenu Dritana Abazovića – jer dnevni red nije usvojen. Sutra je dan D za opstanak vlade Zdravka Krivokapića, javlja naš dopisnik iz Podgorice.
London želi da ponovo ojača vojni angažman u BiH. Amerikanci ne mogu da vode više operacija širom sveta istovremeno, a problem je i u tome što se sve ponovo dešava baš u izbornoj godini, objašnjavaju politikolozi.
Uskoro stiže rezolucija EU o pravu na popravku tehničkih uređaja, što će primorati proizvođače da na robu kao što su npr. veš mašine lepe etikete o očekivanom roku trajanja. Istražujemo – da li će ova mera zaživeti i u Srbiji?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala