- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Šta je u tajnom odgovoru SAD i NATO-a na predloge Rusije o bezbednosnim garancijama /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Procurili detalji odgovora SAD i NATO-a o bezbednosnim garancijama. Ako SAD traže da Rusija povuče vojsku iz Južne Osetije, Pridnjestrovlja i Abhazije, i Moskva može da zahteva povlačenje Amerike iz Teksasa, kažu analitičari.
Petosatni razgovor predsednika Rusije i premijera Mađarske Vladimira Putina i Viktora Orbana je jasna poruka Americi da su mnogi u Evropi, koje ona smatra svojim saveznicima, zapravo samo iznuđeni partneri, tvrde stručnjaci.
Iako su pojedini očekivali da će crnogorski premijer Zdravko Krivokapić na sednici Vlade podneti ostavku, to se nije dogodilo. Crnoj Gori u narednih nekoliko dana predstoje odlučujući događaji.
Na sednici Skupštine Republike Srpske Milorad Dodik predložio da se preispita dnevni red Parlamentarne skupštine BiH. To je dokaz da su interesi Banjaluzke nepromenljivi nevezano za to da li je Dodik u pitanju ili neko drugi, kažu politikolozi
Džordž Soroš uporedio predstojeće Zimske olimpijske igre u Pekingu sa igrama 1936. u nacističkoj Nemačkoj i pozvao na smenu Si Đinpinga. Ovom izjavom Soroš je zaigrao igru koja nije nimalo naivna, poručuju analitičari.
Rusija najavila stvaranje „kvantnog interneta“ pomoću kojeg će moći lako da otkriva prisluškivače u komunikacijama. Kada bi ta tehnologija mogla da zaživi, i kad će postati dostupna javnosti?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala