- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Ljubinka Milinčić: Tajni pregovori Vladimira Putina sa Zapadom

© SputnikLjubinka Milinčić
Ljubinka Milinčić - Sputnik Srbija, 1920, 02.02.2022
Pratite nas
U novom izdanju emisije Ljubinke Milinčić „Moj pogled na Rusiju“ saznaćete sve o tajnim pregovorima Vladimira Putina sa Zapadom, najtežem periodu Lenjingrada i proboju nemačke blokade, kao i u čemu je tajna uspeha romana „Ana Karenjina“.
Ljubinka Milinčić u novoj epizodi emisije „Moj pogled na Rusiju“ obrađuje sledeće teme:
Tajni pregovori Vladimira Putina sa Zapadom
Iako je Rusija objavila svoje zahteve poslate američkim partnerima, oni su zamolili da njihov odgovor ostane tajna. Da li je to dobro ili loše — ostaje da se vidi.
Osamdeset godina probijanja blokade Lenjingrada
Blokada Lenjingrada je najteži period koji je ovaj grad doživeo. Devetsto dana i devetsto noći ljudi su se borili da spreče neprijatelja da osvoji grad. Umirali su od gladi i zime, ali su uspeli da probiju nemačku blokadu.
Ana Karenjina — i žrtva i ubica
Tajna uspeha „Ane Karenjine“ je u tome što to nije roman, nego život, a njegova junakinja je žrtva, posle čijeg samoubistva Vronskom ne preostaje ništa drugo nego da — umre.
Moj pogled na Rusiju“ je emisija portala „Sputnjik Srbija“, u kojoj glavna urednica Ljubinka Milinčić komentariše aktuelne događaje i teme iz Rusije i sveta.
Sastoji se od tri segmenta i emituje se sredom od 21.00.
Tajni pregovori Vladimira Putina sa Zapadom I Moj pogled na Rusiju
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala