- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Koliko će Srbiju koštati sankcije Belorusiji /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Zabrana uvoza prehrambenih proizvoda iz Srbije kao odgovor Minska na to što se Beograd pridružio sankcijama EU je simboličan potez koji nam neće naneti veliku štetu, smatra agroekonomista Žarko Galetin.
Ponuda „belgijskog modela“ Miroslava Lajčaka za formiranje ZSO nije samo zanemarivanje Briselskog sporazuma i neutralnog pregovaračkog statusa, već je znak da će Priština tražiti nezavisnost Kosova, smatraju analitičari.
Predstoje odlučujući događaji u Crnoj Gori kada će se 3. i 4 februara raspravljati o smeni Dritana Abazovića, skraćenju mandata Skupštini i o nepoverenju vladi Zdravka Krivokapića. Analiziramo - šta možemo da očekujemo?
Propali pregovori u Neumu o izbornoj reformi u BiH. Analitičari upozoravaju, bez učešća Bakira Izetbegovića nema napretka u dijalogu Nemačke.
Kancelarije za savetovanje dužnika ovih nedelja su pune jer su zbog pandemije mnoga domaćinstva na ivici bankrota. Istražujemo – ima li ko da savetuje naše ljude koji zapadnu u dugove?
Otkrivamo - da li će snažni računari, koji troše mnogo struje za tzv „rudarenje” kriptovaluta uskoro „otići u penziju”?
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala