- Sputnik Srbija, 1920
REGION
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz zemalja u regionu

Krivokapić: Pozivam one koji me optužuju – vratite mandat i izađite na vanredne izbore

© Flickr / Sputnjiku ustupila Vlada Crne GorePremijer Crne Gore Zdravko Krivokapić
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić - Sputnik Srbija, 1920, 01.02.2022
Pratite nas
Premijer Crne Gore Zdravko Krivokapić pozvao je danas sve one koji ga optužuju da brani fotelju da vrate mandat građanima i provere legitimitet svoje politike na vanrednim izborima.
„Građani moraju biti svesni da padom Vlade koncentracija političke moći prelazi u ruke poraženog DPS-a i njegovog predsednika, koji dobija ogroman manevarski prostor da zloupotrebi Ustav i diktira političku dinamiku u Crnoj Gori. Pozivam one, koji me optužuju da branim fotelju, da vrate mandat građanima i provere legitimitet svoje nove političke platforme – na vanrednim parlamentarnim izborima“, objavio je Krivokapić danas na svom nalogu na Tviteru.

Sutra sednica Vlade

Đorđe Radulović, ministar spoljnih poslova Crne Gore, potvrdio je danas da je Krivokapić za sutra u 11 sati zakazo sednicu Vlade.
Na novinarsku konstataciju da se spekuliše da bi Krivokapić mogao podneti ostavku, on je rekao da se posle 14 meseci slaže sa francuskim filozofom da je „politika kao sfinga iz mita, proždire sve koje nemaju rešenje za njene zagonetke“.
„Mislim da je crnogorska politička scena puna zagonetki, ja nemam odgovor na vaše pitanje. Istina je da će biti sednica vlade, čini mi se u 11 sati. 'Ajde da vidimo koje je rešenje za ovu zagonetku koju ste vi postavili“, rekao je Radulović, preneli su crnogorski mediji.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala