- Sputnik Srbija, 1920, 19.07.2021
Podkast
Sputnjik vam predstavlja svoju audio i video produkciju. Autorske emisije, ekskluzivni intervjui, analize gorućih pitanja, reportaže…

Vesti: Rasprava u SB UN o Ukrajini, Rusija upitala šta je cilj sednice /video/

Pratite nas
Pratite uživo Vesti Radija Sputnjik.
Večeras u vestima:
Dok Priština zaoštrava pitanje slobode kretanja sa Srbijom, na drugoj strani otvara granicu s Albanijom. Ovim metodom „kuvanja žabe“ pokušavaju da status nezavisnosti južne srpske pokrajine učine konačnim, smatraju analitičari.
Savet bezbednosti tokom proceduralnog glasanja pozvao na održavanje sednice o situaciji u vezi s Ukrajinom, koju su inicirale SAD. Amerika želi razgovor u „otvorenim formatima“, poručeno iz Vašingtona.
Ako bi se ostvarile pretnje Džozefa Bajdena da će ruskim bankama biti zabranjeno da koriste dolar, to bi bilo „samoubistvo“ za ekonomiju SAD i snažan udarac za Evropu, ali bi Rusija preživela, ocenjuju ekonomski stručnjaci.
Najnoviji napadi jemenskih Huta na Abu Dabi mogli bi se smatrati „specijalnom porukom“ Teherana Ujedinjenim Arapskim Emiratima, zbog njihovog regionalnog angažovanja, kaže u razgovoru za Sputnjik diplomata Dragan Bisenić.
Pišite nam u komentarima. Sva vaša pitanja uzećemo u obzir. Slušajte nas i saznaćete ono što drugi prećutkuju.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala