- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Jović odlazi u Englesku? Madriđani su iskazali stav

© AP Photo / Paul White Luka Jović
 Luka Jović  - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
Pratite nas
Srpski fudbaler Luka Jović mogao bi da poslednjeg dana zimskog prelaznog roka napusti Real Madrid i preseli se u redove engleskog premijerligaša Evertona, ali je njegov trenutni klub zasad protiv te opcije.
Everton je poslednjeg dana prelaznog roka napravio nekoliko poteza, a najzvučnije je bilo dovođenje Frenka Lamparda na mesto menadžera, umesto nedavno otpuštenog Rafe Benitesa.
Svetski mediji preneli su da se radi na dovođenju veziste Mančester junajteda Donija van de Beka i ofanzivnog veznog Totenhema Delea Alija, ali i na tome da se Luka Jović preseli na Ostrvo.
Dvadesetčetvorogodišnji srpski fudbaler je u Real došao iz Frankfurta za tada rekordnih 60 miliona evra za jednog Srbina, ali u Madridu nije ispunio očekivanja, ali ni dobio pravu priliku.
Sada bi, ukoliko se pisanja medija ispostave tačnim, mogao da putem pozajmice pređe u Karamele i pokuša da karijeru vrati na pravi put.
Međutim, informacije koje dolaze iz Španije govore da Real nije spreman da se rastane sa reprezentativcem Srbije ni u vidu šestomesečne pozajmice.
Bivši napadač Crvene zvezde je ove sezone nastupio na 15 utakmica u svim takmičenjima, ali je na terenu proveo samo 432 minuta i za to vreme postigao jedan gol i dodao dve asistencije.
Prelazni rok se u većini najjačih liga sveta završava u ponoć između 31. januara i 1. februara.
Zvezda dovodi Srbina iz Bajerna
Ohi ponovo strelac, ali Zvezda nije izdržala protiv Ukrajinaca /video/
Kanada slavi momka iz Knina – pala je i Amerika! /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala