- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Filharmonijski koncert sa Nemanjom Radulovićem rasprodat za četiri minuta

© Sputnik / Vladimir Vяtkin / Uđi u bazu fotografijaSrpski violinista Nemanja Radulović u Moskvi
Srpski violinista Nemanja Radulović u Moskvi - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
Pratite nas
Ulaznice za događaj sezone Beogradske filharmonije, nastup sa Nemanjom Radulovićem, rasprodate su za pola sata, a preko onlajn sistema za manje od 4 minuta.
Ogromno interesovanje bilo je očekivano, pa se pred Beogradskom filharmonijom formirao red od više stotina metara, a prvi su pristigli pre 7 ujutro.
© Foto : Marko DjokovicRed ispred Beogradske filharmonije formirao se pre sedam časova
Red ispred Beogradske filharmonije formirao se pre sedam časova - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
Red ispred Beogradske filharmonije formirao se pre sedam časova
Nemanja Radulović, miljenik celog sveta, nastupiće sa Beogradskom filharmonijom 4. februara na Kolarcu, pod upravom dirigenta Danijela Rajskina. Izvođenje jednog od najčuvenijih dela svih vremena, Koncerta za violinu i orkestar Čajkovskog, biće tačka ponovnog susreta Radulovića i Rajskina.
© Foto : Marko DjokovicRed ispred Beogradske filharmonije formirao se pre sedam časova
Red ispred Beogradske filharmonije formirao se pre sedam časova - Sputnik Srbija, 1920, 31.01.2022
Stalni gostujući dirigent Beogradske filharmonije predvodio je nezaboravni nastup Nemanje sa Filharmonijom na Kolarcu 2016. godine nakon čega je usledilo zajedničko gostovanje u Moskvi, u čuvenoj Sali Čajkovski povodom otvaranja koncertne sezone Moskovskog simfonijskog društva. Beogradskom i moskovskom nastupu iz 2016. godine i izvođenju Hačaturijanovog koncertantnog dela, prethodilo je izvođenje Bruhovog Koncerta broj 1, pod upravom dirigenta Eiđija Ouea.
Saznajte i šta Nemanju Radulovića posebno nervira, kom piscu se iznova vraća, da li vrat ume da zaboli od violine, ali i koji mu je bio omiljeni predmet u osnovnoj školi.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala