Zastava Srbije - Sputnik Srbija, 1920
SRBIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Srbije

Vladeta Janković: Vrlo verovatno da ću prihvatiti kandidaturu

© SputnikBivši ambasador Savezne Republike Jugoslavije i Srbije i Crne Gore u Velikoj Britaniji Vladeta dr Janković
Bivši ambasador Savezne Republike Jugoslavije i Srbije i Crne Gore u Velikoj Britaniji Vladeta dr Janković - Sputnik Srbija, 1920, 30.01.2022
Pratite nas
Bivši diplomata i profesor Filološkog fakulteta u penziji Vladeta Janković izjavio je večeras da je vrlo verovatno da će prihvatiti predlog da bude kandidat za gradonačelnika Beograda i nosilac liste dela opozicije na beogradskim izborima.
„Kako sada stvari stoje vrlo verovatno, više nego verovatno da ću prihvatiti da budem kandidat opozicije za gradonačelnika Beograda“, rekao je Janković u emisiji „Utisak nedelje“.
On je dodao da će sutra do 11 sati sa sigurnošću moći da odgovori na ovaj predlog, jer kako je rekao, ima „čitava lista uslova lične prirode koji treba da budu zadovoljeni, a treba i da se posavetuje sa još nekim ljudima“, prenosi Tanjug.
Janković je rekao da do sada ima podršku Stranke slobode i pravde, Narodne stranke, Demokratske stranke, Skupštine slobodne Srbije i Pokreta slobodnih građana.
Koalicija koju čine SSP, Narodna stranka, Demokratska stranka, PSG i pridruženi pokreti i organizacije, jednoglasno se dogovorila da mesto nosioca liste na predstojećim beogradskim izborima ponudi profesoru Vladeti Jankoviću.
Njemu će biti ponuđena i kandidatura za budućeg gradonačelnika Beograda.
Zdravko Ponoš - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2022
SRBIJA
Predsedništvo Narodne stranke donelo odluku da podrži Ponoša
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala