- Sputnik Srbija, 1920
RUSIJA
Najnovije vesti, analize i zanimljivosti iz Rusije i Zajednice nezavisnih država

Vilenjak čistoće i degustator brze hrane: Lista najneobičnijih poslova u Rusiji

© Sputnik / Maksim Bogodvid / Uđi u bazu fotografijaSajam poslova u Kazanju
Sajam poslova u Kazanju - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2022
Pratite nas
Kurir-izviđač, gospodar života, vilenjak čistoće našli su se na listi retkih i neobičnih radnih mesta u Rusiji koju je sastavio servis „Hedhanter“.
Na primer, u Tjumenu nude posao pivskom somelijeru sa platom od preko 2.800 evra. Od budućeg zaposlenog očekuju ne samo odlično poznavanje sorti piva, nego i najmanje pet godina radnog iskustva u pivnici, kao i poznavanje nemačkog jezika. Njegovom kolegi, gospodaru penastih pića, u Arhangelsku obećavaju skromniju platu.
U Sankt Peterburgu otvoreno je radno mesto za degustatora hamburgera i brze hrane. Zaposleni će morati da obilazi restorane, kafiće i da proba hamburgere, grickalice i pića na račun kompanije.
Fabrika za preradu mesa u severnoj prestonici u potrazi je za „dozatorom“ začina.
Operater nekretnina u Penzi traži gospodara života, ali nije otkriveno kakve su radne obaveze budućeg zaposlenog.
Kompanija „Jandeks“ ima otvorena radna mesta za dostavljače-izviđače koji ne samo da će dostavljati robu i hranu, nego će i posećivati različite organizacije, prikupljajući podatke o njima.
U Smolensku traže detektiva trgovinskog objekta koji će sprečavati nepoželjne situacije i privoditi u policiju prekršitelje.
Usled deficita radnog osoblja u Permu je otvoreno radno mesto za robota-inženjera koji će izrađivati tehničku dokumentaciju i projekte. Robotu obećavaju ukusnu i zdravu „hranu“ od 220 volti, licencirani softver sa redovnim ažuriranjima i preparate protiv virusa na račun kompanije.
U Rostovu na Donu u ponudi je romantično radno mesto pratnje na ljubavnim sastancima na krovu.
Poslodavci u Rusiji takođe traže brojne likove iz bajki kao buduće radnike. Konkretno, u Krasnojarsku su u potrazi za vilom ili vilenjakom čistoće, a u Čeljabinsku traže vilu za korporativnu kulturu, u Moskvi - čuvara sreće korisnika.
Radnik komunalnog preduzeća čisti sneg na parkingu - Sputnik Srbija, 1920, 27.01.2022
RUSIJA
Kako se čisti sneg u Krasnojarsku /video/
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala