- Sputnik Srbija, 1920, 24.01.2022
KULTURA
Rubrika koja prati kulturne fenomene i događaje, stvaraoce i ličnosti koji svojim delom kreiraju savremenu kulturnu scenu u zemlji i u svetu.

Slavni holivudski glumac šokirao SAD izjavom o američkim muškarcima

Šon Pen - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2022
Pratite nas
Muškarci u američkoj kulturi su neobuzdano feminizirani, skinuli su svoje farmerke i obukli suknje zbog kukavičkih gena, rekao je slavni holivudski glumac Šon Pen.
Pen, koji je poznat po tome što često iskače iz holivudskog mejnstrima, o feminiziranim muškarcima i muškosti govorio je u intervjuu za „Independent“.
Novinar tog lista pitao je Pena da li ostaje pri stavu koji je izneo nedavno, da „to što je neko brutalan ili ili nema osećanje i pokazuje nepoštovanje prema ženama, nema nikakve veze sa muškošću“, te da „muškarci ne bi trebalo da postanu žene kako bi bili fer prema njima“, Šon Pen je odgovorio:
„Mislim da su muškarci postali mnogo feminizirani. Imam u svom životu veoma jake žene koje ne misle da je muškost znak njihovog progona. Ima mnogo kukavičkih gena koji vode ljude ka tome da skinu svoje farmerke i obuku suknju“, rekao je Pen.
Intervju sa Penom dogodio se u vreme kada on promoviše svoj novi film koji je režirao i u kom glumi sa svojom ćerkom Dilan i Sinom Hoperom. Film je zasnovan na memoarima Dženifer Vogel iz 2004. i govori o njenoj borbi da se pomiri sa prošlošću svog oca prevaranta.
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala