- Sputnik Srbija, 1920
SPORT
Vesti i analize sa najzanimljivijih i najbitnijih sportskih događaja širom Srbije i celog sveta.

Srbinu niko ne može ništa – Opačić razbio Albanca, a onda otkrio šta se desilo pred borbu /video/

© Foto : YoutubeScreenshot@ONE ChampionshipRade Opačić, srpski kik-bokser
Rade Opačić, srpski kik-bokser - Sputnik Srbija, 1920, 29.01.2022
Pratite nas
Srpski kik-bokser Rade Opačić nastavio je da niže pobede u „ONE“ šampionatu, ovog puta posle tehničkog nokauta protiv Albanca Frančeska Džaje u borbi do koje umalo nije došlo zbog pozitivnog testa na koronu i izolacije u Singapuru.
Srpskom kik-bokseru ovo je bila četvrta pobeda u nizu, među kojima je i veliki trijumf protiv legendarnog Erola Cimermana, a zanimljivo je da su sve borbe završavane nokautom u drugoj rundi.
Opačić je ujedno zaradio i novih 50.000 dolara na ime premije za najbolji meč večeri.
Srpski borac je nešto sporije ušao u duel, dopustio je protivniku nekoliko otvorenih udaraca, ali je od jednog trenutka potpuno preuzeo kontrolu.
Albanac je primao sve više i više snažnih udaraca, a odgovora praktično da nije ni bilo. Džaja je na oko minut do kraja druge runde ostao bez snage, pa je zbog siline i učestalosti udarac Opačića pao, a sudija je proglasio kraj.
Posle ove pobede, četvrte u četiri meča, mediji su Opačiću najavili velike uspehe u budućnosti, a on se oglasio porukom kojom je opisao da do duela sa Džajom umalo nije došlo.
„Kao što ste svi videli sve se završilo kako se samo poželeti može, ali krenulo je kako ne treba. Na PCR testiranju po dolasku u Singapur i trener i ja smo bili pozitivni. Četiri dana smo bili zatvoreni u sobe, bez treninga, bez mogućnosti da se prošetamo hodnikom. Iskreno, nije nam bilo dobro. Osećaj kao da si u samici, a ceo meč ti zavisi od rezultata sledećeg testa“, prisetio se Opačić i nastavio:
„Nervoza na vrhuncu sve vreme, ali na svu sreću dan i po pred meč stiže negativan rezultat. Izlazimo iz soba, odradili smo jedan trening u četvrtak i lagano istezanje u petak na dan meča i tako dočekali borbu. Kao što rekoh, početak nikad gori, ali zato kraj kakav se poželeti može. Meč odrađen taktički, prezadovoljan sam nastupom, rezultatom i naravno bonusom za meč večeri“.
Srbin bije za medalju: Peto vezano zlato na svetskim prvenstvima
Udarci od kojih zastaje dah /video/
Slobodan Maksimović Limp: Kako sam slikao selfi sa Vladimirom Putinom | Miljanov korner
Sve vesti
0
Da biste učestvovali u diskusiji
izvršite autorizaciju ili registraciju
loader
Ćaskanje
Zagolovok otkrыvaemogo materiala